Fri från Facebook

Snart en vecka sedan jag tvärt avslutade mitt Facebook konto, men egentligen hade jag tänkt l-ä-n-g-e på att lämna Facebook och Instagram.
Jag ville vara fri från alla intryck som väller över en, så fort man kopplar upp sig på ngt av dessa medier, för att inte tala om hur mycket tid det tog att surfa runt!
Vändpunkten kom förra lördagen då jag som vanligt surfade runt och tittade på andra som tränade sina hundar, medan Sampo såg ut ungefär som på bilden:
Less på att vänta – på att han och Ante skulle få träna!
”Helt sjukt att jag fastnar i andras träning, ist för att träna mina två egna!” – tänkte jag och avslutade mina konton där och då, även om det inte var helt lätt. Alltså jag menar; att det var inte så enkelt att kunna navigera sig gm alla spärrar som bara vill att man ska fortsätta vara uppkopplad.
Men till slut gick det och nu är jag Facebookfri!

Saknar jag då Facebook..?
Nej; även om det känns lite tomt att inte ha koll på alla olika träningsgrupper jag följde.
Men och andra sidan, har jag hittat tillbaka till några få träningskompisar och det går utmärkt att planera träning via sms, eller vanligt telefonsamtal.
”Men du är ju också hundinstruktör, hur ska hundägarna nå dig..?”
Ja, idag hade jag kontakt med en hundtränare som hade funderingar kring ”dominanta hundar” – så marknadsföring kan ske även utanför Facebook.

Vad tränar jag då nu..?
Sampo tränar nu Klass 3 i DogTalent Association.  Sedan har jag planerat in en vecka i hembyn i Tornedalen och då ska vi träna jakt inför höstens fågeljakt. Trots hans 11 år, så hoppas jag han kan vara med även i år. Dessutom tränar vi momenten i The Gundog Club; en engelsk klubb som tränar och testar utan att jämföras med andra.
Ante följer samma spår; men på nybörjarnivå + att gå på stan! Så om någon ser mig stå stilla med Ante i sträckt koppel, fixerad vid en annan hund, cyklist eller annat som han inte träffar på här ute – så är det bara jag och Ante som tränar 😉
Ante skall ledröntgas nu i slutet av maj, då han blir 1 år – så det kommer styra framtiden till en del. Hoppas innerligt att han har UA leder, för han har träningspotential.

Men den här bloggen då..?
Ja, jag gillar ju att skriva och vill också förmedla ett hundtänk jag tror på – så kommer nog fortsätta skriva här en del:)

Så välkommen att följa oss här 🙂 och jag nås fortfarande via mobilen; eller WhatsApp

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *